Hoe het begon... 1996

Karl Joos en echtgenote Brigitte Cooman zetten hun eerste stappen in de autowereld.
In de Eendrachtstraat 6 in Aalst startten zij als concessiehouder van Mitsubishi. Het werd meteen een schot in de roos.

2003

Karl en Brigitte breidden hun zaak verder uit. Naast Mitsubishi nemen zij ook Toyota in hun aanbod op.
Meteen kreeg de zaak ook een nieuwe naam: New Energy is geboren.

2009

New Energy groeit uit tot een gevestigde waarde in Aalst. Steeds meer en meer klanten vinden hun weg naar de zaak.
Terecht mogen wij spreken over een van de best verkopende garages in de streek. Door deze groei drong uitbreiding van de infrastructuur zich op.
De oppervlakte van de toonzaal werd verdubbeld en de werkplaats werd gemoderniseerd.

2010

New Energy  maakt haar naam als multi-merkgarage waar en wordt vanaf nu ook Nissan-verdeler.
Met beide topmerken Toyota en Nissan bereikt New Energy nog meer klanten en al vlug behoren Karl, Brigitte en hun dynamisch
New Energyteam tot de top in de Denderstreek.

2017

New Energy herschikt haar aanbod en verkoopt naast Toyotawagens ook wagens uit het DEX-gamma. Met een aanbod van meer dan
1.000 wagens en vestigingen in heel Vlaanderen is DEX marktleider in de autosector. Van nieuwe wagens tot geselecteerde tweedehandswagens,
bij DEX heb je een ruime keuze en onberispelijke kwaliteit. Karl, Brigitte en hun team staan dagelijks voor je klaar om je van A tot Z te begeleiden bij de aankoop, financiering en aflevering van je droomwagen. Ook voor het onderhoud van jouw DEX-wagen kan je steeds bij New Energy Aalst terecht.

24 oktober 2019… New Energy schrijft een nieuw verhaal… speciaal voor u!

New Energy kiest resoluut voor het autoconcept van de toekomst en werkt exclusief samen met DEX. Om haar klanten nog meer autobeleving te bieden wordt de 1000 m² toonzaal helemaal opgefrist. Thans verwelkomt New Energy u in een gezellige en uiterst functionele omgeving.

Naast ons aanbod DEX-wagens  kan u vanaf heden ook bij ons ook terecht voor de alom gekende “MIDAS-service”: groot of klein onderhoud mét kwaliteitsgarantie, banden, remmen, batterijen, uitlaat, wintercheck, enz.

Op zoek naar een huurauto? Ook hiervoor kunt u terecht bij New Energy. Wij werken ook samen met LUXAUTO. Of u nu particulier bent of professional, bij Luxauto kunt u terecht voor autoverhuur op maat. Zo vertrekt u bij ons altijd vlotjes met uw huurauto, minibus, bestelwagen of vrachtwagen.

New Energy, da’s DEX, MIDAS en LUXAUTO onder 1 dak!

Brigitte, Karl en hun team wensen u van harte welkom!

Afspraak

Je kan een afspraak maken voor een groot of klein onderhoud van je wagen, maar ook om je ‘droomwagen’ te komen bezichtigen. Stap gerust onze vernieuwde showroom binnen en maak je keuze uit ons ruime aanbod. Wij helpen jou een wagen die bij jou past te kiezen.

Onderhoud

Garantie

schade

Laat je wagen herstellen bij New-Energy. Daar heeft u alles bij te winnen! Of het nu gaat om minimale of aanzienlijke schade, dat maakt niets uit. Reken op New-Energy en u krijgt uw wagen als nieuw terug. Altijd én met een optimale restwaarde!

assistance

In België, als het begunstigde voertuig is geïmmobiliseerd door een voorval dat recht geeft op pechverhelping, zoals hierboven vermeld, organiseert en stuurt Midas Pechverhelping een hersteller naar de plaats waar het voertuig is geïmmobiliseerd om het ter plaatse te depanneren.

verhuur

Of u nu particulier bent of professional, bij Luxauto kunt u terecht voor autoverhuur op maat. Met 17 verhuurkantoren vindt u ons overal in België. Zo vertrekt u bij ons altijd vlotjes met uw huurauto, minibus, bestelwagen of vrachtwagen. 

 VoormiddagNamiddag
Maandag08:0018:30
Dinsdag08:0018:30
Woensdag08:0018:30
Donderdag08:0018:30
Vrijdag08:0018:30
Zaterdag09:0017:00
ZondagGesloten13:30 – 17:00
(Enkel Toonzaal Dex)

Voeg ons als contact toe

Contact Dex & Luxauto

Contact New Energy & Midas